DE CAMPERFABRYK

WAAR KUNNEN WIJ JOU MEE HELPEN?


CAMPERBOUW

Wij bouwen jouw droomcamper op maat. Van bestelbus tot buscamper, of van een leeg chassisvoertuig tot een op maat gemaakte expeditiecamper. Wij maken van elk voertuig een paleis op wielen. In overleg is er bij ons vrijwel alles mogelijk.

Van strak en modern tot knus en gezellig, wij maken alles op maat en naar jouw wensen. Wij helpen je met de vormgeving en met het indelen van de (beperkte) ruimte. 

RESTAURATIE OLDTIMERS

De oldtimerbus is vaak de ideale bus om te gebruiken als camper. Het karakter en charme van deze oude voertuigen zijn voor veel mensen de reden om hiermee op reis te gaan. De bussen zijn vaak wegenbelastingvrij, een groot voordeel dus. 

Roest is vaak de grootste vijand van de oldtimer, wij maken de voertuigen weer roestvrij, glimmend en klaar voor een tweede, derde of zelfs vierde leven.  

BUS CONVERSION

Wil jij niet een dure, oersaaie witte camper(doos), maar juist iets unieks? Dan is een bestelbus een goede basis voor het ombouwen tot een camperbus. Je kunt de bus helemaal naar eigen smaak in laten richten, ideaal voor een 'vanlife-avontuur' of om gewoon een weekendje mee weg te gaan. 

We weten als geen ander hoe belangrijk het is om je eigen draai te geven aan het interieur van je bus, het is toch een beetje je huisje. We helpen je hier graag mee. 

ONDERHOUD EN REPARATIE

Ook voor onderhoud, het herstel van beschadigingen, roestgaten of het terugbrengen van je voertuig in originele staat, ben je bij ons aan het goede adres.

Bij ons is er ruimte om zelf mee te klussen, dit is ook handig om kosten te besparen. Wil je liever de hele ombouw uit handen geven, dan kan dat natuurlijk ook.


KWALITEIT EN LIEFDE VOOR HET VAK


LASWERK

Van chassisbalk tot plaatwerk, geen laswerk-klus is ons te gek. Wij zorgen ervoor dat roest geen kans meer krijgt, zo kunnen de voertuigen nog jaren mee. 

SPUIT- LAKWERK

Wil je je oldtimer opnieuw spuiten? Misschien een nieuwe eindlak of voor herstelwerkzaamheden lakken of spuiten? Wij helpen je graag. 

INTERIEURBOUW

Wat je wensen ook zijn voor je interieur van de camper, wij maken het zoals jij dat wilt. 

AUTOTECHNIEK

Motorproblemen of tijd voor een grote check voor de vakantie? Kleppen stellen, vloeistoffen en filters vervangen of een kleine of grote beurt, wij helpen je graag. 

INSTALLATIETECHNIEK

Een camper heeft meer techniek dan je in eerste instantie zou denken, wij hebben veel ervaring en adviseren je graag.  

ISOLEREN

Goede isolatie is erg belangrijk. Niet alleen voor u comfort, maar ook om vochtproblemen en roestproblemen in de toekomst te voorkomen. Wij zoeken en berekenen samen met jou de juiste isolatie voor je camper.

ROESTPREVENTIE

Ook voor roestpreventie ben je bij ons aan het goede adres. Zo werken wij bijvoorbeeld met het beroemde Mike Sanders vet, de complete bescherming van de onderkant van de moeilijk bereikbare plekken van je voertuig. Ook bij het plaatwerk, waar we standaard een epoxyprimer (roestwerende primer) op spuiten, gebruiken we professioneel (straal)apparatuur om roest geen kans te geven. 

ZONNEPANELEN

Helemaal off-grid? Zonnepanelen en de juiste bijbehorende accu's en omvormers kunnen daarbij niet ontbreken. Wij hebben ervaring met het gebruik en installeren van zonnepanelen, laat je door ons adviseren. 

MAATWERK

In overleg is bij ons alles mogelijk, neem gerust contact op. 


LAAT JE DROMEN UITKOMEN